Tunnelwassen

Snel en vakkundig tunnels wassen

Tunnelwassen is een belangrijke activiteit om tunnels veilig te houden. Door uitlaatgassen, weersomstandigheden, stof en andere factoren vervuilen tunnels. Dit kan invloed hebben op de verkeersveiligheid. Daarom is het belangrijk dat tunnels regelmatig gereinigd worden. Wij beschikken over specialistische machines om tunnels snel en vakkundig te reinigen.

Tunnels reinigen

Voor het wassen van tunnels gebruiken wij een Unimog. Deze tunnelwasser heeft een werkbereik van 7 meter, zowel naar links, naar rechts als omhoog. Hierdoor kan deze geavanceerde machine eenvoudig muren van tunnels reinigen. Op de wasborstel van 1.80 meter zijn vuilvrezen gemonteerd. Dit zorgt er voor dat de reiniging grondig gebeurt. Een hogedrukpomp haalt het water uit een 3.500 liter groot reservoir achter op de machine. Tunnelwassen gaat hierdoor vakkundig en snel!

Tunnelwassen
Geluidsscherm wassen

Geluidsschermen reinigen

Onze Unimog is ook zeer geschikt voor het reinigen van geluidsschermen. Dankzij het grote werkbereik en de wasborstel met vuilvrezen kunnen wij de reiniging van geluidsschermen snel en efficiënt uitvoeren.    

Tunnelwassen en geluidsschermen reinigen in beeld

Bekijk hier een paar filmpjes van onze tunnelwasser in actie.  Bekijk filmpjes van onze andere diensten op ons YouTube kanaal.

Vragen over tunnelwassen?

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.
Neem contact met ons op via 0615 382 729 of stuur ons een e-mail.