Zaagkloofmachine huren op locatie

Mobiele zaagkloofmachine huren

Houtkloven op locatie? Met onze mobiele zaagkloofmachine splijten we in één productiegang boomstammen veilig tot haardhout. Onze zaag-kloofmachine is een combinatie van een zagen, kloven en een transportband met vuilafscheider. Via de transportband komt het haardhout schoon in je aanhanger, ibc krat, of iets dergelijks. Door gebruik van het juiste materiaal klaren wij de klus snel en vakkundig.

Zaag-kloofmachine op locatie

Voor het zagen en kloven van boomstammen werken wij met een Hakke Pilke 43 pro. Deze mobiele zaag-kloofmachine kan in 1 werkgang boomstammen tot een diameter van 43 cm zagen en kloven. Afhankelijk van de dikte verwerken wij boomstammen tot 3 meter lang. De mobiele zaag-kloofmachine kan op een dieplader worden gezet. Hierdoor zijn we overal inzetbaar. Wij brengen het houtkloven naar uw locatie!

Mobiele zaagkloofmachine op locatie
Mobiele zaagkloofmachine op locatie

Snel en vakkundig houtkloven

Afhankelijk van het type hout, kunnen wij 6 tot 8 m3 hout per uur verwerken. Zeker wanneer het hout recht is, met een diameter tot 43 cm, werkt onze machine zeer rendabel. Zoekt u een gespecialiseerd bedrijf dat uw hout snel en eenvoudig op locatie kan zagen en kloven? Wij komen graag met onze mobiele zaag kloofmachine bij u langs.

Onze zaagkloofmachine in beeld

Bekijk hieronder een filmpje van onze mobiele zaag-kloofmachine in actie. Bekijk filmpjes van onze andere diensten op ons YouTube kanaal.

Mobiele houtkloofmachine huren?

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.
Neem contact met ons op via 0615 382 729 of stuur ons een e-mail.