Houtkloven

Verhuur mobiele zaag-kloofmachine op elke locatie

Snel en vakkundig hout zagen en kloven

Houtkloven kan een intensief karwei zijn. Zeker wanneer u niet het juiste materieel gebruikt. Wilt u boomstammen veilig en snel splijten tot haardhout? Met onze mobiele zaag-kloofmachine voeren wij deze klus vakkundig en snel voor u uit.

Houtkloven op elke locatie

Voor het zagen en kloven van boomstammen werken wij met een Hakke Pilke 43 pro. Deze mobiele zaag-kloofmachine kan in 1 werkgang boomstammen tot een diameter van 43 cm zagen en kloven. Afhankelijk van de dikte verwerken wij boomstammen tot 3 meter lang. De mobiele zaag-kloofmachine kan op een dieplader worden gezet. Hierdoor zijn we overal inzetbaar. Wij brengen het houtkloven naar uw locatie!

Houtzagen mobiele zaag-kloofmachine op locatie
Houtzagen mobiele zaag-kloofmachine op locatie

Snel en rendabel houtkloven

Afhankelijk van het type hout, kunnen wij 6 tot 8 m3 hout per uur verwerken. Zeker wanneer het hout recht is, met een diameter tot 43 cm, werkt onze machine zeer rendabel. Zoekt u een gespecialiseerd bedrijf dat uw hout snel en eenvoudig op locatie kan zagen en kloven? Wij komen graag met onze mobiele zaag- en kloofmachine bij u langs.

Hout zagen en kloven in beeld

Bekijk hieronder een filmpje van onze mobiele zaag-kloofmachine in actie. Bekijk filmpjes van onze andere diensten op ons YouTube kanaal.

Vragen over houtkloven?

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.
Neem contact met ons op via 0615 382 729 of stuur ons een e-mail.