Houtkloven

Snel en vakkundig hout zagen en kloven

Houtkloven kan een intensief karwei zijn. Zeker wanneer u niet het juiste materieel gebruikt. Wilt u boomstammen veilig en snel splijten tot haardhout? Met onze mobiele zaag-kloofmachine voeren wij deze klus vakkundig en snel voor u uit.

Houtkloven op locatie

Voor het zagen en kloven van boomstammen werken wij met een Unimog. Deze mobiele zaag-kloofmachine kan in 1 werkgang boomstammen tot een diameter van 50 cm zagen en kloven. Aan de arm van de machine zit een houtklem die de stammen optilt. Afhankelijk van de dikte kan onze mobiele zaag-kloofmachine boomstammen tot ongeveer 5 meter lang verwerken.

Houtkloven
Houtkloven

Snel en rendabel houtkloven

Afhankelijk van het type hout, kunnen wij 3 tot 5 m3 hout per uur verwerken. Zeker wanneer het hout recht is, met een diameter van 40 tot 50 cm, werkt onze machine zeer rendabel. Zoekt u een gespecialiseerd bedrijf dat uw hout snel en eenvoudig op locatie kan zagen en kloven? Wij komen graag met onze mobiele zaag- en kloofmachine bij u langs.

Hout zagen en kloven in beeld

Bekijk hieronder een filmpje van onze mobiele zaag-kloofmachine in actie. Bekijk filmpjes van onze andere diensten op ons YouTube kanaal.

Vragen over houtkloven?

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.
Neem contact met ons op via 0615 382 729 of stuur ons een e-mail.