Gazonmaaien

Snel en vakkundig gazons maaien

Gazonmaaien is de belangrijkste en meest voorkomende handeling bij goed gazononderhoud van gazons. Het maaien van uw gazon kunt u aan ons uitbesteden. Met onze professionele gazonmaaier maaien wij uw gazon snel en vakkundig. Het resultaat? Een goed onderhouden gazon dat er prachtig uitziet!

Professioneel gazonmaaien

Voor het maaien van gazons werken wij met een IS 5100Z Zero Turn Maaier. Dit is een professionele machine met een innovatief maaisysteem. Hiermee worden geweldige resultaten geboekt. De verlengde en schuin aflopende neus van het maaidek dwingt het gras naar voren en biedt het gras langer de tijd om zich onder het maaidek op te richten, voordat de messen contact maken. Dit geeft de beste maaiprestaties. 

Geavanceerde gazonmaaier

Onze geavanceerde gazonmaaier werkt snel en efficiënt. Hij kan 2,93 ha per uur maaien, met een snelheid van 20 km per uur. De maaibreedte is 1,83 meter. De machine is uitgerust met 3 mulchmessen en een halve mulchplug. Zoekt u een professionele opplossing voor het maaien van gazons? Bij ons bent u aan het juiste adres!

 

Vragen over gazonmaaien?

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.
Neem contact met ons op via 0615 382 729 of stuur ons een e-mail.