Bermverlagen

Snel en vakkundig bermen verlagen

Bermverlagen is een belangrijke activiteit om bermen veillig te houden. Door begroeiing en afzettingen liggen bermen soms te hoog. Het water heeft dan geen uitweg. Dit kan tot onveilige situaties leiden. Met onze dienst Bermverlagen lossen wij dit probleem voor u op.

 

Grond weghalen of ophogen

Is de berm te hoog ten opzichte van het asfalt? Dan bestaat de kans op wateroverlast. Met onze bermverlager schrapen wij efficiënt de overtollige grond onder de vangrail weg. Moet de grond juist aangevuld worden omdat er nieuw asfalt is gestort of een nieuwe vangrail is geplaatst? Ook dat doet onze bermverlager snel en goed.

bermverlagen
bermverlagen resultaat

Professioneel bermverlagen

Onze bermverlager heeft een rups van 23 cm hoog en 1,70 meter lang. De rups kan met een cylinder worden uitgeschoven. Hierdoor kunnen wij zo nauwkeurig om paaltjes heen te manoeuvreren dat er weinig tot geen handwerk overblijft.

Onze bermverlager kan 180 graden draaien danzkij een hydraulische draaikop. Ideaal om de grond achter de vangrail te verdelen in de berm.

Vragen over bermverlagen?

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.
Neem contact met ons op via 0615 382 729 of stuur ons een e-mail. Meer weten over onze andere diensten? Bekijk filmpjes van onze andere diensten op ons YouTube kanaal.